Till Startsidan
Startsidan Forum Galleri Bowlinghallar Tävlingar Texter Gps

Strike

<< Ny sökning <<
Torggatan 1 10 banor
722 15   Västerås AMF 82-90
 
   
Tel: 021-30 55 00 Hemsida: www.strike.nu
Fax: 021-30 55 11 E-mail: info@strike.nu
 

   
Scoring Online!
 
 
Hallföreståndare: Jan Lundström
   
Servering: Ja Rättigheter: Ja
   
Bumpers (Ränn-staket för barn): Ja Proshop:
   
Banor: Laminat (AMF) Oljemaskin:
   
Scoringsystem: Proscoria Bowlinghallen är byggd:
   
Övrig information från bowlinghallen:  
Strikes restaurang serverar lunch och á la carte men erbjuder även catering. Hos oss kan du bowla, beställa gott i baren, ha din konferens, kick-off eller födelsedagsfest, såväl som förfesta hos oss på kvällarna. Ung som gammal, här passar det sig för alla. Våra lokaler är givetvis handikappanpassade.

Restaurangen är det verkliga hjärtat i Strikes verksamhet. Här finns verkligen ett stort engagemang och allt är tillagat av våra egna kockar.

Strike är sammanlagt 2500 kvadratmeter, mat, konferens och nöje mitt i centrala Västerås. Restaurangen rymmer 180 gäster och vi kan ta emot stora sällskap upp till 450 personer. Alla vardagar i veckan serveras tre olika lunchrätter, varav en är vegetarisk. Vår filosofi är att bjuda på det där lilla extra och att alla ska känna sig nöjda efter ett besök hos oss. Minst tre gånger om året förnyar vi även vår meny för á la carte med fokus på årstidens fräschaste primörer och smaker.
Förutom god mat i trivsam miljö erbjuder Strike discobowling, sportbar och karaokebar. Nytt för i år är att vi kan skräddarsy mer personliga paket när du hyr in dig. Vi har konferensrum och skapar evenemang som exempelvis barnkalas eller andra festliga tillfällen som galor. Vi har dessutom vin- grappa- samt whiskeyprovning. Vårt motto är att "ingenting ska vara omöjligt"! Varför inte hyra vår personal eller gå en kurs med våra duktiga kökskockar.


Redigera Redigera dessa uppgifter | Lägg till ny bowlinghall    Lägg till ny bowlinghall
Senast uppdaterad: 2013-11-07

© 2003-2019 alltombowling.nu | Info | Länka till oss | Kontakta oss |